Szórádi Rózsa

1/30 MENNYIBE KERÜL NEKEM, HOGY BELÉPJEK AZ MLM-be?

Most jött el az idő, hogy megosszam a több évtizedes tudásom, amit üzletvezetőként, tanárként, mentorként évek alatt tanultam, gyakorlatba ültettem és megvalósítottam.

Azért teszem ezt, mert sok szász emberrel beszélek havonta és ismerem a nehézségeiket, ami most igen erősen fokozódik.


Ezek közül a leginkább gyötrő, mindennapokat átszövő érzések:
➤  a félelem
➤  a létbizonytalanság
➤  a reménytelenség
➤  a kilátástalanság
➤  a leterheltség
➤  a stressz
➤  a megélhetési nehézségek
➤  az időhiány
➤  a pénzhiány
➤  a munkahelyi bizonytalanságok, rossz közérzet


Vannak dolgok, amire nincs ráhatásom. Én is látom, de az energiámat nem a panaszkodásba a mérgelődésbe teszem, hanem megoldásokat keresek, a szűk körömben, tervezett, céltudatos feladatokat, amiket elvégezve támasz lehetek magamnak, a családomnak a csapatomnak és minden ismerősömnek, aki hozzám fordul.


Nem tudom én sem, hogy milyen hosszú és mély lesz a válság, de az biztos, hogy mindannyiunkat érinteni fogja és már el is indul a folyamat. (KATA, energiaszámlák, Ft gyengülés, áremelkedések).

Lehet ebben a helyzetben tenni valamit? Árral szemben is?


A válaszom egyértelműen IGEN!

  • Hiszek abban és naponta tapasztalom a baráti hálózatom építésében, hogy
  • a Network Marketing, ez az üzleti forma nagyon hatékony rendszer
  • hiszek abban, hogy lehet nyomulásmentesen, bizalomépítéssel, automatizált szoftverekkel is csinálni
  • hiszek abban, hogy ez az együttműködésen alapuló modell-egy korrekt céggel párosulva-kiváló megoldás lehet az anyagi biztonság és jólét megteremtésére
  • hiszek abban, hogy a Network Marketing tanulható. Olyan szakma, ahol a munka tárgya az EMBER. Ettől nehéz kicsit, de ezért gyönyörű! 

Olyan lépéseket raktam össze 30-60- 90 napos időtartományban, amelyek segítségével a tapasztalat nélkül érkező új üzletépítő is megtanulhatja, elsajátíthatja – velem együtt folyamatosan és a gyakorlatban- a sikeres, professzionális hálózatépítéshez szükséges ismereteket.

Ezt itt megtudjuk beszélni.


Leginkább abban hiszek, hogy aki szereti, tiszteli és megérti az embereket – akik akarnak változtatni az élethelyzetükön és ezért tesznek is – félreteszi a sokszor jogos előítéleteit – és egy ÚJ metodikájú hozzáállással, folyamatos önfejlesztéssel, jobbíthat maga és családja helyzetén. Személyisége fejlődik, jobb emberré válik!


A 77 kérdés három csoportban látható:


01.    A leendő üzlettársak tipikus kérdései                                             – 30 kérdés
02.    A kezdő termékforgalmazók tipikus kérdései                                 – 27 kérdés
03.    A haladó termékforgalmazók tipikus kérdései                                – 20 kérdés


Köszönet Don &Nancy Failla és Kocsó László szakkönyveinek, amiből tanultam és a saját hibáim, sikereim hullámvasútján fejlődve, megerősödve, most felkínálhatom neked a közös együtt gondolkodást és az esetleges együtt tanulást is. 

Vágjunk bele!

01.    A leendő üzlettársak tipikus kérdései                                               – 30 kérdés


1/30 MENNYIBE KERÜL NEKEM, HOGY BELÉPJEK AZ MLM-be?

➢ Sokkal kevesebbe, mint gondolná!
➢  A legtöbb cégnél ingyenes a regisztráció, egy kérés van, hogy fogyassza a terméket, azaz vegye meg az adott csomagot, hogy megismerje a termékeket és legyen terméktapasztalata, hiszen ÍGY LESZÜNK HITELESEK!
➢  Minden cég saját termékpalettával (katalógusok) és marketingtervvel rendelkezik, amit érdemes a legelején megismerni a szponzorral, hogy átlássa a működését.
➢  Általában a csatlakozási díj INGYENES, de lehet 10- 100 dollár közé esik és máris elindíthatja a vállalkozását, akár munka, gyes, stb mellett is. Az a szponzor, aki több csomagot vetet meg a jelölttel a tudta nélkül az tisztességtelen és csalódást okoz, majd a cég hírnevét is rontja!
➢  A szponzor ösztönözheti Önt a gyorsabb haladás és az elköteleződése vizsgálta miatt egy pár ezer Ft-os információs csomag vagy kezdő készlet (kóstoltatás előnye), termékminták megvásárlására, 1-1 könyv megvételére.
➢ A hagyományos vállalkozáshoz képest a Multi-Level Marketing (Több szintű értékesítés) MLM  a legolcsóbb üzleti beindulás, mert 
➥  nincs iroda díj
➥  nincs termelési költség
➥  nincs raktárbérlés
➥  nincs leltárkészlet
➥  nincs személyzet
➥  nincs logisztika stb…
CSAK egy izgalmas, vidám, hasznot hozó alternatíva és egy szabad LEHETŐSÉG, egy jó vezető szponzorral, mentorral egy pozitív életmódú és gondolkodású csapatban.

Saját sztorim:

Én 13 éve vettem egy karton 4 üveg Flavon Max terméket (120 kg gyümölcs hatóanyagát) 36600 Ft-ért és 3 napig napig nem mertem megmondani a férjemnek, mivel 150.000 Ft volt a havi tanári fizetésem. 
Viszont egy hónap múlva a fekete bodzától elmúlt az allergiám és akinek csak örömömben elmondtam kérték a terméket tőlem, én pedig adtam és hamar féláron, majd ingyen ette a családom, majd 3 hónap múlva dupláztam a tanári fizetésem is heti 4-5 órai flavonozással a szponzorommal.

Nézd meg a videóm, amikor már több ezer ember elött mondtam el a hitvallásomat 2 perc


ÉLETEM EGYIK LEGJOBB DÖNTÉSÉT HOZTAM AMIKOR FLAVON KLUBTAG LETTEM.

Hamarosan folytatjuk, heti 2 levelet kapsz majd tőlem PÉNZES PÉNTEKEN és SZORGOS SZERDÁN!

2/ 30 kérdés Mit jelent pontosan az „ MLM” és hogyan működik?

Ha bármi kérdésed van, akkor írj nekem a rozsamax@mikrojam.hu-ra, mindenkinek válaszolok!

Barátsággal,

Rózsa

Ui: További hasznos tartalmakért kövess YouTube-on és Facebookon is!

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük