Szórádi Rózsa

11/30 – Terjeszthetem egyszerre több cég termékét is

Ez a kérdés engem is nagyon izgatott és frusztrált, mivel Oriflame direktor voltam, onnan is kaptam jutalékot, amikor rendeltem magamnak termékeket a saját fogyasztásomra. Utána jártam, mert tisztességes, etikus üzletépítő akartam lenni. Minden cégnek van egy üzleti szabályzata, amit mindenképpen meg kell ismernünk és szükséges a szponzorral megbeszélnünk.

A legtöbb cégnél nincs szerződés, amely megtiltja ezt a gyakorlatot, de természetesen nem javasolják. Könnyen belátható, hogy miért.

Az egynél több cég számára történő termékforgalmazás problémája idővel két dolgot eredményez:


 
01.    Gondot okoz az üzlet feletti ellenőrzés fenntartása!

Ugyan nem nehéz az otthon működő MLM üzletünk növekedését kezelni, mégis nagy figyelmet és az „alsóvonal” tagjaival tartandó személyes kapcsolatot igényel.

Egy teljesen másik termék-vonal hozzáadásával kockáztatjuk, hogy elveszítjük a koncentráltságunkat, ami alapvető fontosságú az MLM-ben elérhető sikerünkhöz.

02.    Egy cég bőven elegendő, hogy profitot egyirányú fókusz adjon nekünk:

 Jobban haladunk, nincs megosztott figyelem és jókedvet ad, a hitelességünk is nagyobb.

✅ A legfontosabb dolgok egyike az MLM sajátosságai közül, az az óriási szabadság, amelyet az élet élvezéséhez biztosít ez az üzlet. 

További termékek csak bonyolítják a dolgokat!

❌ Nincs arra szükségünk, hogy az egész MLM üzlet a mindennapos létért folytatott küzdelem legyen és lemaradva a többiektől a leghátsó sorban találjuk magunkat.


Így hát nyugodt és bátor szívvel a FLAVONMAX magyar egészség és siker építő üzlet mellett döntöttem, közel 15 éve és nem bántam meg. Nagyon szuper döntésem volt.

Boldogan képviselem ezt az etikus családi vállalkozást, ahol minden egyszerű, hiteles, tiszta és innovatívan fejlődő üzlet már 35 országban. 

Ha többet szeretnél megtudni tőlem a saját MLM üzleted fejlesztéséhez ITTtudsz ingyenes időpontot foglalni nálam, ahol csak Rád figyelek és első konzultációnkon már egy problémádra kapsz tőlem választ 😊

Köszönöm a figyelmed!

Következő levelemben megbeszéljük, kihez és hogyan fordulj segítségért, ha kérdésed vagy problémád van.

Vedd fel velem a kapcsolatot a rozsaszoradi.hu oldalamon.

Itt elolvashatod a többi MLM Suli leveleimet is.

Gyere, iratkozz fel aYouTube csatornámra

Csatlakozz a FB oldalamhoz, működjünk együtt! 😊

Barátsággal,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük