Szórádi Rózsa

#1 Szabad élet, avagy az MLM vállalkozás előnyei

2023-ra sok új ötletem és tervem van. Ezekben a tervekben viszont Te is szerepelsz!

Szeretném Veled megosztani azt a szakmai tudást, amit az elmúlt 15,

MLM hálózatépítésben töltött évem alatt megszereztem. Egyrészről hálám kifejezéseként, amiért feliratkoztál a hírlevelemre, és velem vagy 2023-ban is. Köszönöm!

Másrészről pedig küldetésemnek érzem, hogy azokat a praktikákat és technikákat, amelyek hozzásegítettek a saját csapatom kiépítésének, Veled is megosszam, ezzel is hozzásegítve Téged a hálózatépítésben rejlő siker eléréséhez!

Hetente fogok Neked küldeni 1-1 levelet, amelyben végigvezetlek az Multi Level Marketing még mélyebb megismerésében; elméleti és gyakorlati példákkal és feladatokkal. Ha velem tartasz, és ha visszajelzel nekem, miként haladsz a Te üzleti életedben, még személyre- ez esetben vállalkozásra-szabottabban tudom a leveleimet szegmentálni és eljuttatni Hozzád a számodra megfelelő és szükséges információkat.

Mit szólsz? Belevághatunk? Akkor RAJT! 🙂

Az MLM (Multi-Level Marketing) vállalkozásoknak – mint bármelyiknek – lehetnek előnyei, de ugyanakkor vannak kockázataik is. Az előnyök közé tartozik, hogy az emberek otthonról (vagy bárhonnan) dolgozhatnak, és saját időbeosztásukat alakíthatják ki, valamint magasabb jövedelemre tehetnek szert a termékeik értékesítéséből és az alvállalkozóik jövedelmének bevételéből. 

Azonban, az MLM stratégia gyakran kritizált amiatt, hogy a vezetők túlzottan magas árakat kérhetnek a termékeikért, valamint, hogy nehéz a jövedelem elérését és fenntartását biztosítani. Sok MLM vállalkozás időigényes feladatot jelent a résztvevők számára, és a bevétel eléréséhez sok más emberrel, csapattárssal való együttműködés szükséges. 

Az elmúlt évtizedben számos kifogást, kritikát, sőt még támadást is kaptam olyanoktól, akikkel leültem beszélgetni az MLM-ről. Meg kellett értenem, hogy ez az üzleti stratégia nem való mindenkinek. És nem azért, mert én okosabb vagy jobb lennék bárkinél, szimplán azért, mert sok embernek nehéz kiválnia az alkalmazotti létből, ami sokszor mókuskerekezést jelent.

TÉNY, hogy nem fog a saját MLM üzleted magától felépülni.

TÉNY, hogy időt és energiát kell befeketetned, de szinte minden esetben élvezetesebb a saját üzletedet építened, mint másét.

TÉNY, hogy nem mindig a piacon elérhető legalacsonyabb áron kell, hogy kínáld az MLM hálózatod termékeit, de ez nem is baj, hiszen tudjuk; az olcsó húsnak sokszor híg a leve.

VISZONT 

  • Te határozod meg, hogy mikor, hol és mennyit szeretnél dolgozni.
  • Te határozod meg, hogy kikkel szeretnél dolgozni.
  • Te határozod meg, hogy az eladási ár mellé milyen szolgáltatást, vevőgondozást, törődést csatolsz a termékedhez.

És ennyi már elég is ahhoz, hogy felépíthesd a saját vállalkozásod, és másoknak is egy igazságos jutaléki rendszeren alapuló megélhetést adhass.

Nekem az a tapasztalatom, hogy egy kezdő “bátorság csomaggal” aki elindul a hálózatépítés útján, annak sikerülni fog.

Sok izgalmas és érdekes dologgal készülök Neked a következő hetekben!

Olvasd az MLM leveleimet, és gyűjtsd össze a saját bátorság csomagodat! 🙂

INSPIRÁLÓDÁSÉRT ÉS ÉRDEKESSÉGEKÉRT LÁTOGASS EL A WEBOLDALAMRA!

Szeretettel gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük