Szórádi Rózsa

#20 ISMERD MEG ILDIT – Sikeres vezetőim III.

Erre a hétre egy igazi energiabombát hoztam Neked! Szépvölgyi Károlyné Ildikó az egyik legaktívabb vezetőm, aki 2014 óta erősíti a Flavonos csapatunkat. Jövőre jubilál, és jelenleg Team Leader Plusz szinten tevékenykedik az üzletben.

Ildi sok egészségügyi problémával küzdött, amikor megismerte a céget és a termékeket. Infarktussal, magas vérnyomással, gerincsérvvel és cukorbetegséggel élte a mindennapjait, de a Flavon táplálékkiegészítőkben lévő összetevők és hatóanyagok segítségével egyre kevesebb gyógyszerre volt szüksége, ami nagyon fontos a máj és a vese tisztántartásához is.

A Flavonban első sorban az fogta meg, hogy 100%-ig MAGYAR tulajdonban lévő cég. Fontos számára a hazai termékek és cégek támogatása. Ezen kívül pedig a természetes alapanyagok és a koncentrátumok összetétele vonzotta őt a kipróbálásra.

Kedvencei a Flavon JOY, ami a kakaóbab által erősíti az érfalakat és az ízületeket, és a GREEN+, amelyben nagy százalékban található kurkuma, ami bizonyítottan elősegíti a bőr egészségét, illetve másik kedvenc összetevője a homoktövis, ami a sugárvédelmet biztosítja szervezetünk számára.

Üzletileg ő is hasonlóképpen kezdett dolgozni a Flavonban, mint Marika; először csak az ismerősöknek, barátoknak rendelt pluszban az ő havi adagja mellé, majd mikor látta, hogy állandó és folyamatos az érdeklődés a Flavon termékek iránt döntött úgy, hogy belép a csapatba.

Célja a következő, Elit szint elérése, de Team Leader Plusz vezetőként is 600.000 forint körüli jutalékot realizál egy hónapban.


Nézd meg az Ildivel készített rövid interjút: https://youtu.be/LKP31YCJdrI

Barátsággal gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük