Szórádi Rózsa

#24 NYÁRI ÜZLETI PROGRAMAJÁNLÓ

Nyáron nagyon sok helyre ellátogatunk, akár magánemberként, akár a vállalkozásunk képviselőjeként. Az biztos, hogy számos emberrel megismerkedünk egy nyár alatt, és ez azt is jelenti, hogy a kapcsolati tőkénket növelni tudjuk.

Bár a nyár🌞 a szabadságok időszaka, mégis el lehet csípni olyan üzleti találkozókat, ahol megismerhetünk hasonló beállítottságú vállalkozókat, illetve potenciális, jövendőbeli vásárlókat, ügyfeleket is.

Személy szerint én nagyon szeretek ilyen eseményekre járni, mert kötetlenül, jó hangulatban, kellemes környezetben tudunk ismerkedni és üzletet kötni. A velünk együtt jelenlévő vendégek célja ugyanaz, mint a miénk, így nem kell félni a durva elutasítástól, amit esetleg egy-egy hideg találkozó esetén tapasztaltunk már.

Milyen programokat hoztam Neked júliusra? Lássuk! ⤵️

  1. Juhhé! Business: JÖVŐÉPÍTŐK CSOPORTTALÁLKOZÓK
    A Juhhé! Business csapata Pest legforgalmasabb központjában az Örs vezér terén nyitották meg üzleti klubhelyiségüket, ahol a hét mindennapján lehetőséged van vállalkozókkal találkozni, legyen az csoportos vagy egyéni. Ezeket a helyeket azért hozták létre, hogy tanulj, inspirálódj és olyan üzletemberekkel találkozz, mint amilyen Te is vagy. Ismerkedj meg a Juhhé! rendszerével, ismerkedj más vállalkozókkal és építs üzleti kapcsolatokat!

    JÖVŐÉPÍTŐ CSOPORTTALÁLKOZÓ időpontja:
    – 2023. július 20. csütörtök 09:00
  2. Juhhé! Business: ÜZLETÉPÍTŐK CSOPORTTALÁLKOZÓK
    Üzletépítők csoporttalálkozó a klub egyik dinamikusan fejlődő csoportja, ahol a jól ismert vállalkozóknak Te is bemutatkozhatsz! Itt nem kell attól félned, ha nem sikerül fél perc alatt bemutatkoznod, mert ezek a találkozók először rólad szólnak!

Első körben 5 percet kapsz tőlünk, hogy vállalkozásodról és magadról beszélj, majd ha nincs róla még tudomásod, összeállítjuk, hogy kik az ideális partnereid, majd ehhez mérten fogsz tudni új kapcsolatokhoz jutni! Sőt, azt is fogod tudni, hogy kikkel érdemes először beszélgetned és ha kölcsönös a szimpátia, akkor úgy is megismersz majd mindenkit.

ÜZLETÉPÍTŐK CSOPORTTALÁLKOZÓ időpontja:
– 2023. július 27. csütörtök 15:00

Akár a fenti 2 lehetőség közül keltette fel valamelyik esemény az érdeklődésedet, akár más rendezvényre látogatsz el a nyáron; ismerkedj🤝, beszélgess👥, légy nyitott🤗, és képviseld a vállalkozásod teljes mellszélességgel😍! Így meg fogod találni azokat az embereket, akik a jövőben értékes vásárlóid vagy üzleti partnereid lehetnek.

Sok sikert kívánok!

Barátsággal gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük