Szórádi Rózsa

#27 5 HÓNAPOD MARADT az idei tervszámaid elérésére!

Elhagytuk az idei, 2023-mas üzleti év felét, és ha Te is januártól januárig tervezed az üzleti céljaidat realizálni, akkor itt az ideje megállni egy kicsit, és csatasorba rendezni az eszközeidet📱 és a muníciódat📊!

Bár még augusztus eleje van, hamarosan visszatérnek az emberek a nyaralásokból, szabadságokból, a pihenésből. Szeptembertől pedig kezdődik az iskola, a szokásos családi rutin visszatér a mindennapokba, és mi, üzletemberek ezt az időszakot tudjuk meglovagolni az utolsó nyári kedvezmények💰 és őszi kampányok🛒 keretein belül.

A következő 3 augusztusi hétvégén olyan üzleti tippekkel, tanácsokkal érkezem majd, amiket én is használok minden évben annak érdekében, hogy

⌛ tisztán lássam az első félév eredményeit, pozitív és negatív tanulságait egyaránt,

⌛ egy képet kapjak arról, hogy jelenleg hol helyezkedem el a 2023-mas év végi céljaim eléréséhez vezető úton,

⌛ és hogy meg tudjam tervezni a fennmaradó 5 hónap üzleti stratégiáját.

Sokan elfelejtik a FÉLTÁV fontosságát. Egy sportoló is különböző szakaszokra osztja a teljesítendő távot, hiszen különben hogyan tudná beosztani az erejét?

Az augusztusi kulcsszavaink a visszatekintés, az összegzés és az optimalizálás lesznek. Megismerkedünk az őszi és téli időszak főbb stratégiai alkalmaival, mikor mit érdemes kommunikálnod, kiknek és hogyan. Mikor mire nyitottak a fogyasztók, és ezt hogyan lehet az üzleted fejlődésére használni.

Tarts velem a következő 3 hétben is, és tervezzünk együtt a siker érdekében! 🥳

Szeretettel gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük