Szórádi Rózsa

#29 ÉRTÉKELD AZ ELMÚLT 6 HÓNAPOD!

Augusztus végén, a 3. üzleti negyedévben járunk, de hamarosan készülhetünk az év végi dömpingre. Mit is jelent mindez számunkra, üzletemberek számára? 🤔

Ahogy egy sportoló is megtervezi és beosztja erejét a teljesítendő távra, úgy nekünk is néha felül kell vizsgálnunk az eddigi teljesítményünket.

📈 Hogyan alakultak az elmúlt 6 hónap üzleti eredményei?

✅ Teljesítettük az elmúlt 2 teljes negyedév tervszámait?

💡 Ha nem, akkor mit tudunk tenni annak érdekében, hogy az év végi eredményünket elérjük?

Nem csak a magánéletben, de az üzleti életben is fontos, hogy őszinték legyünk magunkkal és a munkatársakkal. Akkor fogunk tudni előrelépni, ha a pozitív➕ és negatív❌ hozadékait is megvizsgáljuk az elmúlt időszaknak. Hogyan tudod ezt megtenni?

Mutatom, én hogyan csinálom! ⤵️

📝 Vegyél elő egy jegyzetfüzetet (igen, jól olvasod, ebben a digitális világban néha könnyebb az analóg módszerekhez visszanyúlni😏), és 3 különböző színű tollat (én zöldet, narancsot és pirosat használok). Én filctollal szoktam írni, hogy minél erősebben látszódjanak a színek.

📊 Egy táblázatot fogunk készíteni: írd fel vízszintesen az első 6 hónapot egymás mellé az első sorba. Írd fel függőlegesen az első oszlopba egymás alá, hogy ELÉRT CÉLOK (zölddel); FÜGGŐBEN LÉVŐ CÉLOK (narancssárgával) és NEM SIKERÜLT CÉLOK (pirossal). Nem kell megijedni, ezek csak az első 6 hónap teljesítményére vonatkoznak, nem szabad lelombozódni! 😉

🖍️ Töltsd fel a táblázat celláit: az ELÉRT CÉLOK sorába az adott hónaphoz írd be azokat a számokat, teljesítményeket, amiket sikeresen megcsináltál az üzletedben. A FÜGGŐBEN LÉVŐ CÉLOK sorába írd be azokat a projekteket, amikhez még kell egy kis idő, hogy teljesüljenek. Míg a NEM SIKERÜLT CÉLOK sorába azokat a kitűzött dolgokat írd be, amik nem sikerültek az első félévben, pedig akkor volt rá lehetőség, így ezeket új köntösbe kell formázni.

Első körben ha ennyit megteszel, már tisztább képet kapsz az eddigi munkádról, illetve kirajzolódik előtted a maradék 4 és fél hónap teendőinek listája. De ezzel a következő heti levelemben fogunk foglalkozni.

Addig is, tervezésre, értékelésre fel, és tudod, csak őszintén! 😘

Barátsággal gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük