Szórádi Rózsa

#30 KÖVESS BE TIKTOKON IS, és tanulj velem!

Nagy izgalommal tölt el, hogy nemrég elindítottam a TikTok csatornám. 🤩

Ismertek, szeretek új dolgokat tanulni, felfedezni olyan üzleti lehetőségeket, amelyekkel eddig még nem találkoztam, és ez a csatorna nagyon izgalmas! Ha nem ismered a TikTokot, vagy hallottál róla, de még nem láttad a felületet, érdemes ellátogatnod a www.tiktok.com oldalra vagy letölteni a TikTok applikációt a mobileszközeidre.📱

De mitől is másabb ez a csatorna, mint a Facebook, Instagram vagy épp a Pinterest?

Itt maximum 30 perces videós tartalmakkal lehet “kommunikálni” a közösséggel. A videós tartalom az egyik leghatékonyabb figyelemfelhívó eszköz, hiszen könnyebb megnézni👀 egy pár perces tartalmat, mint elolvasni egy pár perces cikket📄.

Minél rövidebb és velősebb egy videód, annál nagyobb az esélye, hogy futótűzként🔥 fog terjedni ezen a felületen. Itt nem csak azok látják a videóidat, akik követnek Téged, hanem a hírfolyamban böngészve bárki megtalálhatja azt, amit feltöltöttél.

Ha ellátogatsz a csatornámra (@rozsamax), láthatod, hogy jó pár videót feltöltöttem már. Kísérletezem, próbálgatom a szárnyaimat, hogy milyen tartalmak jönnek be a TikTok népének – hozzáteszem, nagyon jó buli! 🥳

Nemsokára elindítom az első üzleti videósorozatom a csatornán, a Rózsás Üzletet 1 perces mini videókkal. Gyere, tarts velem itt is, minden visszajelzést megköszönök, hiszen így fejlődöm és tanulok ebben az új világban!

IRATKOZZ FEL A CSATORNÁMRA: https://www.tiktok.com/@rozsamax 

Szeretettel gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük