Szórádi Rózsa

#33 VAN KÜLFÖLDI MAGYAR ISMERŐSÖD? – Ha igen, működjünk együtt!

Modern világunk nagy előnye, hogy a határaink megnyíltak, és mind fizikailag, mind technikailag is képesek vagyunk arra, hogy a világ bármely pontján🗺️ élő ismerősünkkel felvehessük a kapcsolatot, online vagy személyesen egyaránt.

Ez az üzletkötési lehetőségeket is nagymértékben kitágította, nem kell más hozzá, csak egy laptop💻 vagy egy mobiltelefon📱, és már hívhatod is a Svájcban, Japánban, Brazíliában vagy Új-Zélandon élő üzleti partnered.

A pénz és az anyagi biztonság megteremtése fontos tényező az életünkben, sokan közülünk ezért költöznek külföldre. Vannak, akik csak szerencsét próbálnának pár évig, és egy lakás árának megfelelő félretett pénzzel térnek haza pár év múlva. De vannak olyanok is, akik letelepednek egy idegen országban, és ott alakítják ki az egzisztenciájukat maguknak és családjuknak. 👪

Neked vannak ilyen ismerőseid? Tartod külföldön élő magyarokkal a kapcsolatot? 👫

A Flavon cég egyik világos célja a következő 7 évre, hogy 2030-ra megtízszerezze a forgalmát. Nem titkolt elképzelése, hogy még jobban nyit a világra; jelenleg Németországban és Floridában vannak Flavon irodák, de klubtagjai nem csak Európában építik a sikeres hálózatukat, hanem más kontinenseken is.✈️

❗ GONDOLJ BELE ❗ Egészségre és sikerre (ami a Flavon két fő hívószava) mindenkinek szüksége van, függetlenül attól, melyik országban él. Cégünk nagyon korrekt; a megszerzett jutalékot mindig időben utalja át, nem csak forintban, hanem euróban is.💷

Ezek mellett pedig fontos tényező, hogy az ember több lábon tudjon állni anyagilag; egy betegség, egy nem várt financiális élethelyzet könnyen kibillentheti az egyensúlyunkat, főleg, ha csak egyetlen bevétel forrásunk – mondjuk a munkahelyünk – van.

Az elmúlt hónapokban kidolgoztam egy olyan ÜZLETI MODELLT, amellyel gyorsan és hatékonyan tudod építeni a hálózatod, és növelni a passzív jövedelmedet havi szinten.
Célom, hogy a tudásom, és a napi szinten működtetett üzleti rutinom megtanítsam, átadjam olyan vállalkozó szellemű embereknek, mint amilyen Te is vagy!

Szeretettel gondolok Rád,
Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük