Szórádi Rózsa

4/30 rész Mióta létezik az MLM koncepciója?

Szeretném, ha Te is látnád, hogy mennyire igazságos és győztes rendszer, ha összefogunk és átadjuk az embereknek a szükségesés elégséges információkat a termékek előnyeiről, használatáról.

Mi is ez az előny?


Az az ötlet zseniális, hogy árukat és szolgáltatásokat többszintű szervezeten keresztül terítsék szét, a bolti kiskereskedelemben dolgozó kereskedők helyett, olyan egyének képességét kihasználva, akik otthon dolgoznak, legalább 50 éve létezik.

Ami valóban lehetővé tette ennek az egész dolognak a működését, az a számítógép bevezetése.

A számítógép tette lehetővé a cégek számára azok tevékenységének a nyomon követését, akik az áruikat személyesen képviselik.

Ez az eszköz magával hozta a lehetőséget, hogy az áruk eljutását a vevőkig figyelemmel kísérjék, és biztosította azt, hogy a szervezet minden szintjén, mindenki megkapja megfelelő részesedését abból az óriási haszonból, amit az üzlet termelt a Multi-Level Marketing módszerével.

Az MLM óriási növekedése Észak-Amerikában, ahonnan az ötlet elindult, hamarosan megduplázódott a világ más részein.

Ez nem okozott meglepetést azoknak az embereknek, akik az MLM életstílusát élik és megértik a Multi- Level Marketing határtalan lehetőségét…világszerte.

Neked hogy tetszik?

Gondolkodsz egy olyan lehetőségenhogy növeld nulla Ft befektetéssel, az én szponzori segítségemmel a családi kasszád bevételét, ebben a mai kemény helyzetben?

Kérj 20 perce ingyenes konzultációt ITT és beszélhetünk róla…

Ha bármi kérdésed van, akkor írj nekem a rozsamax@mikrojam.hu-ra, mindenkinek válaszolok!

Barátsággal,

Rózsa

Ui: További hasznos tartalmakért kövess YouTube-on és Facebookon is!

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük