Szórádi Rózsa

7/30 rész Mire számíthatok, mennyi pénzt lehet keresni az MLM-mel?

A Multi-Level Marketing szépsége az, hogy csak Tőled függ a kérdésre adandó felelet. Ez nem kísérlet a kitérő válaszra. Ez a dolog egyszerű igazsága.

Az emberek maguk irányítják saját MLM üzletüket, előre megtervezik, pontosan kiszámítják, hogy hány klubtag szükséges és mennyi forgalom a kívánt összeghez.

Sok szakmával ellentétben, nem a főnök, nem a fizetési táblázat, ranglétra, szorzószámok határozzák meg, mennyit fogsz keresni.

Te döntöd el, hogy milyen mértékben veszel részt az üzletben, mennyi napi, heti munkaórában.

01. lépcső -azt választod, hogy barátoknak, családnak terméket adsz el, keresleted szerény lesz, de pótolja a kiadásai egy részét.

02. lépcső -ha azonban az a célod, hogy valamilyen komolyabb összeget keress, annyit, hogy elég legyen a kényelmes, biztonságos élethez, az MLM kezedbe adja ezt a lehetőséget is.

Ki kell építened saját ”alsóvonalbeli szervezeted”. Ahhoz, hogy ezt megfelelően tudd csinálni, ”iskolába” kell járnod, meg kell tanulnod, ez az MLM SULI :-).

➢ hogyan kell egy üzletet megalapozni
➢ hogyan kell érdeklődést felébreszteni
➢ hogyan kell motiválni, megszólítani, meghívni az embereket
➢ hogyan tárgyalunk a szponzorral
➢ hogyan zárunk
➢ hogyan törődünk az ügyféllel …stb…
➢ hogyan szponzoráld őket az alsóvonalába, ami hatástöbbszörözést kelt

Az első 1-2 hónap tanulási időszak alatt is már keletkezik jövedelem, de folyamatosan épül az üzleted.

Bőkezűen kifizetődik fokozatosan, ahogy fejlődsz szakmailag, emberileg egyaránt.

Nem rendkívüli eset a 7 számjegyű havi jövedelem, mivel a csapat összes forgalmából részesülsz és az nagyon intenzíven növekszik egy jó szponzor segítségével, aki szintén abban érdekelt, hogy Ő is növekedjen.

Én félév alatt már tripláztam a tanári fizetésemet, de már a 3 hónapban ingyen fogyasztotta a családom a Flavon termékeket, nem voltunk betegek.

Egy kampány után büszkén álltam a dobogón a családom elismerésével, a csapatom szeretetével a szabadság érzetével, mert én döntök és határozok havonta, mennyi munkát, időt, energiát teszek az üzletembe, gyorsan tanulunk 🙂

MLM szótár ELSŐ VONAL = azok a termékforgalmazók, akiket személyesen szponzoráltál a hálózatodba, és akik közvetlenül alattad vannak az alsóvonaladban.

MLM szótár FELSŐVONAL= Mindenki, aki feletted van az értékesítési hálózatban. Ebbe beletartozik az a személy, aki megismertette veled az MLM-et és szponzorál Téged.

Kérd a konzultációt ITT és elindulunk a te MLM bizniszedben vagy az enyémben. 

Ha bármi kérdésed van, akkor írj nekem a rozsamax@mikrojam.hu-ra, mindenkinek válaszolok!

Barátsággal,

Rózsa

Ui: További hasznos tartalmakért kövess YouTube-on és Facebook-on is, kezd el a tanulást!

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük