Szórádi Rózsa

8/30 rész Mennyit keresnek a legeredményesebb emberek az MLM-ben?

A Multi-Level Marketing-ben a legsikeresebb emberek valóban nagyon jól keresnek. A hétszámjegyű havi bevétel nem szokatlan. Ez az igazság, havonta!

Nyilvánvalóan, azok az emberek, akikről itt beszélünk, nagyon koncentrált és elszánt egyének.

Figyeld meg, nem használtam a „tehetséges” szót. Inkább „koncentráltnak” írtam le őket. A tehetség olyan, amivel az ember vagy rendelkezik vagy nem. Mindenki rendelkezik viszont az összpontosítás képességével. Ehhez csak vágyra és cselekvési tervre van szükség.


 
A szponzornak elmondod a vágyaid az indító konzultáción, – amiért mindketten örömmel dolgoztok – az MLM cég biztosítja a cselekvési tervet. A Flavon cégünk így építkezik és kiemelkedő 60%-os egyedi visszaosztást ad, minden féle kötelezettségek nélkül a 6 fős kis csoportoknak:

Ne felejtsd el! Az, hogy „mennyi a jövedelmed” nem fejezhető ki egyszerű pénzben. Életstílusodnak minősége olyan MEGSZERZETT ELŐNY, amely a lista első helyein található.

Az MLM nemcsak biztos bevételt biztosít, hanem mindent összevetve valami olyat tud adni, ami még ennél is értékesebb … azt az IDŐT, amire szükséged van a megkeresett pénz élvezetes felhasználásához.

MLM szótár

Képzési eszközök:

Minden információs és motivációs anyag, amely segíti átadni az MLM küldetését és lényegét.

Ezek – videók – CD – könyvek – felvételek – podcastek -nyomtatványok

A képzési eszközök felmérhetetlen értékű források, melyek eljuttatják a legfrissebb, szükséges és elégséges információkat, miközben Neked értékes időt takarítanak meg. Valójában minden sikeres termékforgalmazó hálózatépítő ezeknek az eszközöknek a segítségével építi ki a szervezetét.

Kérd a Flavon START mappát a legújabb hatékony eszközökkel, anyagokkal.

Vedd fel velem a kapcsolatot a rozsaszoradi.hu oldalamon.

Itt elolvashatod a többi MLM Suli leveleimet is.

Gyere, iratkozz fel a YouTube csatornámra

Csatlakozz a FB oldalamhoz, működjünk együtt! 🙂

Barátsággal,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük