Szórádi Rózsa

#11 Hogyan találtam meg 3 perc alatt a Gyémánt vezetőmet?

A hálózatépítés egyik legnagyobb kihívása találni önmagunkhoz hasonló embereket, akikkel együtt lehet dolgozni. Mivel mindenki magából indul ki, a saját tulajdonságainkat fogjuk keresni egy új érdeklődőben is, sőt, még az is lehet, hogy próbáljuk megváltoztatni az illetőt a magunk képmására. Fontos megtalálni az egyensúlyt aközött, hogy milyen személyiségű és munkamorállal rendelkező emberrel találkoztunk, és hogy milyenek a mi elvárásaink az üzletben.

~ SZEMÉLYES TÖRTÉNET KÖVETKEZIK ~

Flavonos klubtagságom kezdeti időszakában voltam, és nagyon lelkes. Minden energiámmal azon igyekeztem, hogy csodás termékeinkkel boldogabbá tegyem a világot, és mindenkit magamhoz öleljek!

Hogy hol, hogyan, mikor találkozhattam leendő munkatársakkal, az csak a rajtam múlott. Nyitott szemmel jártam utamat, és sokszor egészen extrém helyzetekbe is kerültem nagy „küldetéstudatom” miatt. De nem bántam, élveztem az ilyen kihívásokat!

Így aztán mikor összefutottam a buszon egy régi ismerősömmel, Józsa Mariannával, nem volt kérdés, hogy egy perc után már rátértem a Flavon-ra, még két perc múlva, mikor le kellett szállnom, már át is vette (a mindig málam levő) névjegykártyámat és ígért egy találkozót, hogy megmutassam neki azt a Flavon Group által nyújtott lehetőségeket. 

Mivel régi ismeretségünk okán élveztem bizalmát, nemsoká találkoztunk is, és kezdetét vette egy hosszú – több mint tíz éves – közös, kemény, de mégis szórakoztató, csapat építő munka. Együtt emelkedtünk az egyes vezetői pozíciókba, és mára már elértük a Gyémánt Elit. ill. Gyémánt Elit Plusz szinteket.

Én biztos vagyok benne, hogy mindannyiunknak voltak és lesznek is ilyen három perces villám -találkozásai régi ismerősökkel, ahol már nem is kell más, csak egy kis nyitottság, bátorság (mit veszíthetek ?), kedvesség, és kitágul a világ, megérezhetjük lehetőségeink végtelenségét!

Ehhez kívánok mindenkinek sikert, egészséget, jókedvet!

Barátsággal gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük