Szórádi Rózsa

#43 MAGYARINDA x ROZSAMAX – Hordozás és immunitás

2024 az együttműködés éve a számomra; ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy olyan belevaló vállalkozókkal ismerkedem meg, akik elkötelezettek a vállalkozásuk iránt, és szívvel-lélekkel dolgoznak azért, hogy értéket teremtsenek a társadalmunkban.

Ilyen értékek mentén ismerkedtem meg Nyéki-Fazekas Katával is egy üzleti konferencián, aki a Magyarinda márka megálmodója, a Magyarinda termékek tervezője és fejlesztője. 15 év, 3 saját gyermek, és lassan 10 éves hordozási tanácsadói tapasztalattal rendelkezik a babahordozás terén.

Egy kedves, életrevaló személyiség, akivel öröm volt beszélgetni egy interjú keretén belül, és ugyanekkora öröm ajánlani őt és a vállalkozását a közösségemben. Görgess lejjebb, és nézd meg a közös beszélgetésünket a YouTube-on!

Hamarosan a Magyarinda weboldalán is kaphatók lesznek a FLAVON egészséges táplálékkiegészítői, így mostmár nemcsak az aktivitásra, mozgásra optimalizált babahordozóinkkal szeretnénk megtámogatni a kisbabák és az édesanyák egészségét, de már egészséges táplálékkiegészítőkkel is hozzájárulunk. 

Tavasszal, szülés után, szoptatás alatt különösen érdemes az immun és a vitaminkészleteket egy kicsit feltölteni. Katáék már régóta kerestek olyan babáknak és szoptató anyukák számára is szedhető, egészséges, tápláló és kereskedelemben könnyen, rendszeresen elérhető vitaminforrást. A FLAVON termékei épp ideálisak, hogy már a Magyarinda polcain is elérhetők legyenek.

NÉZZ KÖRÜL A MAGYARINDA WEBOLDALÁN, ismerkedj meg a babahordozás lehetőségével és örömével, fedezd fel, nektek melyik babahordozó lenne a legideálisabb a családon belül, és ha szükséged van még több információra, válogass kedvedre kurzusaink közül! → https://shop.magyarinda.hu/blog-tudastar-es-mas-cikkek-3/immunerosites-kismamaknak-babaknak-flavon 

Szeretettel gondolok Rád,

Rózsa

Szórádi Rózsa

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük