Szórádi Rózsa

#44 MIRE VAGY BÜSZKE AZ ÜZLETEDBEN?

Április 26-a a szellemi tulajdon nemzetközi napja, így arra gondoltam, beszélgessünk kicsit azokról az ötletekről, újításokról, amikkel időről időre megreformáljuk az életünket, benne például a vállalkozásunk mindennapi működését is.

Nem magától értetődő, hogy egy cégben például eszközölnek újításokat annak érdekében, hogy a változatosság és a fejlődés erejét használva például nagyobb bevételre tegyenek szert. Pedig én ebben látom az egyik legnagyobb potenciált a növekedésre; ha nincsenek időről időre újítások, akkor a cégpolitika és stratégia elavulttá fog válni, és a munkatársak azt érezhetik, hogy nem egy dinamikus, fejlődni vágyó, modern vállalkozást támogatnak a munkájukkal. A motiváció pedig könnyen elveszhet.

Ha a saját üzletedet építed nap, mint nap, akkor abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem kell jóváhagyást kérned a cégvezetőktől arra, hogy újíts. Ötletelhetsz bátran, hiszen Te vagy a megálmodója az üzleti világodnak, és csak Te tudod, hogy a célközönséged, a vásárlóid mire vágynak, és mire vágyhatnak még a továbbiakban.

→ Szoktál gondolkozni azon, hogyan járhatnál még inkább a vásárlóid kedvében?

→ Szoktál ötletelni újdonságokon; legyen az ez új termék vagy szolgáltatás, vagy a már meglévő kínálatod továbbfejlesztése, még vonzóbbá tétele?

→ Bele tudod magad képzelni a vásárlói közösséged életébe, fejébe, és megpróbálod kitalálni, mire vágyhatnak még, amit Te meg tudsz adni nekik az üzleteddel?

Gondolkozz el a fenti kérdéseken, és kezdd el az ötletbörzéd még ma!

MIRE VAGYOK BÜSZKE AZ ÜZLETEMBEN?

2018 óta építem a vállalkozói közösségem, amely magában foglal szakmai (főleg marketinges) konferenciák látogatását, üzleti reggeliken és találkozókon való részvételt, ahol lehetőségem van a személyes kapcsolatteremtésre.

A legnagyobb sikerem Pongor-Juhász Attila szívmarketing módszerének megismerése, elsajátítása és a vállalkozásom módszertanába történő beépítése. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom!

Következő nagy tervem, hogy májustól elindítsak 10 jelentkezővel egy TOP 10 üzleti klubot, ahol olyan vállalkozók jelentkezését várom, akik nem akarják tovább halogatni az üzleti növekedés lehetőségének kibontakoztatását, és heti 2 órát rászánnak a fejlődésükre!

Fogalmazd meg Te is bátran a terveidet a következő időszakra, ötletelj bátran, még ha merészebben is hangzik, mint ahogyan elsőre el mernéd hinni, hogy sikerülhet. De sikerülhet! Ha tanácsra vagy egy kis szakmai löketre van szükséged az induláshoz, keress meg bátran!

Szeretettel gondolok Rád,

Rózsa