Szórádi Rózsa

#40 NE FÉLJ MEGMUTATNI A BIZNISZED!

Az előző üzleti levelemben az ONLINE tartalomgyártás és a VIDEÓZÁS fontosságáról beszéltem. Ezt a témát továbbfűzve ma az INTERJÚK és a VÁLLALKOZÓI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK hatékonyságára szeretnék rávilágítani.

Amikor két ember összeházasodik, akkor a kettejük összes erőforrása (legyen az anyagi, fizikai, szellemi vagy lelki) összeadódik, így ketten valami jobbat tudnak létrehozni, mint külön-külön. Ugyanez igaz a vállalkozói együttműködésekre is, ahol két szakember tudása, tapasztalata, financiális forrásai és kiépített vevőköre a másik fél rendelkezésére tud állni (természetesen megbeszélés szerint), így mind a ketten hatékonyabban tudnak új vásárlókat, eszközöket elérni, mint külön-külön.


Ha magabiztosan tudod képviselni a cégedet, akkor semmi sem akadályoz meg abban, hogy ezt más vállalkozóknak is megmutasd! Erre szerintem az egyik legjobb módszer a közös szolgáltatás kitalálása, piacra dobása és ONLINE INTERJÚ készítése, ahol mind a ketten (vagy ahányan összeálltatok a projekt kedvéért) elmondjátok, miért szerettek a másikkal dolgozni, és mit tudtok a vásárlóknak ajánlani együtt, ami külön-külön nem menne.

Kíváncsi vagy, hogyan tudsz Te is kooperációra lépni hozzád hasonló szellemiségű vállalkozókkal? SZÍVESEN SEGÍTEK NEKED!

Nézz körül a https://rozsaszoradi.hu/velemenyek/ oldalamon, ahol megtalálod a VÁLLALKOZÓ BARÁTAIM visszajelzései interjúsorozatot, a 10 órás mentorprogramom résztvevőinek visszajelzéseit és a “Flavonos vezetőim sikertapasztalatait is!

Gondold végig, hogy hány vállalkozó ismerősöd van, akikkel el tudnál képzelni egy hasonló együttműködést! Ha elakadsz, szívesen segítek neked egy INGYENES KONZULTÁCIÓ keretén belül!

Keress bizalommal: https://rozsaszoradi.hu/ingyenes-konzultacio/ 

Szeretettel gondolok Rád,

Rózsa