Szórádi Rózsa

#41 TUDSZ NEKEM AJÁNLANI EGY JÓ KÖNYVET?

Utólag is boldog nőnapot kívánok minden egyes vállalkozó nőtársamnak! Mi, nők csodásan helyt tudunk állni feleségként, anyaként és vállalkozóként is, de mindezt akkor tudjuk sikeresen és hosszú távon fenntartani, ha van mellettünk egy támogató férfi. Ezért köszönjük nektek, férfi társaink, hogy velünk vagytok az álmaink felé vezető úton!

Ez az út viszont sokszor döcögős, kihívásokkal teli, de hiszem, hogy ha tudjuk magunkat fejleszteni a mindennapokban, az nem csak a mi, de a környezetünk, így az üzletünk előnyére is válik.

Engedd meg, hogy megosszam Veled az én ÖNFEJLESZTÉSI módszeremet!

HAVONTA KIOLVASOK EGY KÖNYVET: Tudom, hogy nehéz a mindennapok forgatagában időt találni arra, hogy elvonuljunk és 1-2 órát olvassunk. Természetesen ezt nekem, nyugdíjasként könnyebb kiviteleznem, mint azokban a családokban, ahol még a gyerekek nem röppentek ki. Mindenesetre, ha nem is havonta, de évente 1-2 motivációs könyvet próbálj meg elolvasni. MIÉRT A KÖNYV, és nem egy videós előadás? Mert az olvasás az agyunknak olyan részeit aktiválja, amelyekben mélyebben maradnak meg a számunkra fontos információk. Ráadásul jobban is dolgoztatjuk az agytekervényeinket olvasás közben, mert el kell képzelnünk azt, amit olvasunk. Ez extra hatást eredményez!

TUDSZ EGY JÓ KÖNYVET? Írd meg nekem e-mailben!

Én most ezeket olvastam el az elmúlt hónapokban, nagyon hasznos volt mindegyik. ÉRDEKELNE VIDEÓ VAGY PODCAST FORMÁJÁBAN, HA KÉSZÍTENÉK EGY KIVONATOT BELŐLÜK? Jelezd e-mailben, ha IGEN!

CSATLAKOZTAM VÁLLALKOZÓI CSOPORTOKHOZ: 

  • SVN = Sikeres Vállalkozó Nők Klubja: Itt megvan a lehetőséged magadon kívül az üzleted fejlesztésére, értékes kapcsolatok építésére. A Sikeres Vállalkozó Nők Klubja egy olyan támogató csoport, ahol a klubtagok lelkesen és őszinte szívvel tudják egymást segíteni, és ezt tapasztalom is azóta, hogy csatlakoztam hozzájuk. A Cashflow társasjáték online játszása által fejlesztjük a pénzügyekről való gondolkodásunkat és a vállalkozói észjárásunkat. Várunk Téged is!
  • Boss Ladies – Női Vállalkozói Club: 3 éve vagyok ennek a remek közösségnek a tagja. A Club egy olyan kizárólag vállalkozó/vállalkozni vágyó nőkből álló közösség, ahol  arra törekszünk, hogy folyamatosan növelni tudjuk a bevételünket, és minél több ügyfelet szerezzünk. Tanulj, fejleszd a vállalkozásod, valamint építs is be a tanultakat. Ráadásul szuper együttműködések, üzleti- vagy baráti kapcsolatok is várnak rád. Csak ajánlani tudom Botka Szilvi csapatát!
  • KCSE = Káposztási Családok Egyesülete: Mivel én Budapesten, Újpesten lakom, a legközelebbi csapat, akikkel nem csak ONLINE, hanem SZEMÉLYESEN is tudunk találkozni a Káposztási Családok Egyesületének tagjai. A KCSE célja a Vállalkozói Partneri Programon keresztül a helyi érdekeltségű vállalkozásokkal való szoros együttműködés kialakítása, tevékenységük támogatása annak érdekében, hogy a Káposztásmegyeri lakók és itt dolgozók részére hatékony együttműködés tudjon megvalósulni. Azoknak ajánljuk, akik itt, helyben szeretnének a közösség aktív részesei lenni, és a közösség, az itt élő családok életéhez, mindennapjaihoz valamilyen módon hozzájárulnának. A Vállalkozói Program tehát nem csupán és nem elsődlegesen egy hirdetési felület – sokkal több annál, kapcsolatba kerülünk.

Ha felkeltette az érdeklődésedet bármelyik csoport, szívesen csatlakoznál, írj egy e-mailt nekem! Vagy keresd meg a közeledben lévő vállalkozói csoportokat, hiszen ezekben a társulásokban nem csak hozzád hasonló üzletembereket ismerhetsz meg, hanem jó kapcsolatokat, barátságokat is kialakíthatsz! Így még nagyobb öröm a vállalkozás!

Szeretettel gondolok Rád,

Rózsa